Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Individuele begeleiding ZZP’er in de Zorg

Met een gerust hart een start maken als ZZP’er in de Zorg.

Waarom kiezen voor individuele begeleiding?


De stap om ZZP’er in de Zorg te worden, maak je niet zomaar. Dit is een bewuste keuze. Als je eenmaal deze keuze hebt gemaakt, dan begint de reis voor jou. Je moet verzekeringen gaan afsluiten, je moet op zoek gaan naar opdrachtgevers, voldoen aan de wet- en regelgeving en nog veel meer wat erbij komt kijken. Daarnaast moet je ook nog gaan profileren als ondernemer. Het is een hele hoop wat op je af komt en je kan de weg kwijt raken.

De individuele begeleiding gaat ervoor zorgen dat je met een gerust hart een start zal gaan maken als ZZP’er in de Zorg. De begeleiding begint bij een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en of één van de coaches van Groei in je Werk! jouw kan helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek worden al je vragen beantwoord en gaan we aan de slag met jouw doelen. Op basis van jouw gestelde doelen gaan we bespreken hoe de begeleiding eruit zal gaan zien.

Jij, als ZZP’er in de Zorg, hebt dus een grote rol in hoe de begeleiding zal worden vorm gegeven. Hier is bewust voor gekozen omdat elke ZZP’er in de Zorg anders is, eigen ambities heeft en een eigen manier van ondernemen. Het begeleidingstraject is dus echt op maat en bij iedereen anders.

De individuele begeleiding kan zowel fysiek als online gegeven worden.

Wat kan je verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw behoeften en vragen.
  • Handvatten en praktische tips die je meteen in de praktijk kan toepassen.
  • Inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is en wat JIJ kan bereiken als ZZP’er in de Zorg.
  • Aan het eind van de begeleiding durf jij de stappen te maken om nog meer uit je onderneming te halen.

Investering

  • De individuele begeleiding start met een kennismakingsgesprek van maximaal 2 uur. Op basis hiervan wordt de individuele begeleiding verder bepaald.
  • De duur van het traject is afhankelijk van de vragen die je hebt en de ondersteuning die daarvoor nodig is.
home-wat is groei in je werk

Benieuwd of het klikt en of we een samenwerking aan kunnen gaan?

Tijdens de kennismakingsgesprek kan je al vragen stellen die te maken hebben met jouw werkzaamheden als ZZP’er in de Zorg. Als het klikt, kunnen we samen het trainingstraject vorm gaan geven en gaan we aan de slag!
Ja, Ik wil een kennismakingsgesprek
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up