Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Praktijkbegeleiding in de Zorg

Klaar voor de stap om je als ZZP'er in de Zorg verder te ontwikkelen?

Ben jij ZZP'er in de Zorg en wil je verder ontplooien?

Het hoeft niet moeilijk te zijn om als ZZP’er in de Zorg een opleiding te volgen. Ben jij ZZP’er in de Zorg en heb je de intentie om een vervolgopleiding te volgen? Dan ben je bij Groei in je Werk! op het juiste adres! Groei in je Werk! biedt praktijkbegeleiding aan voor ZZP’ers die een BBL opleiding (willen) volgen. Benieuwd hoe de praktijkbegeleiding van Groei in je Werk! er uit ziet? Laat je contactgegevens achter en ontvang onze informatiebrochure.

De praktijkbegeleiders hebben ruime ervaringen en kennen de examens van Prove2Move en Consortium. De begeleiding is op maat en begint met een introductiegesprek. Tijdens dit gesprek worden de begeleidingsafspraken gemaakt en verwachtingen gedeeld.

Tekort aan praktijkbegeleiding?

Heeft uw zorginstelling een tekort aan praktijkbegeleiders, ook dan kunt u terecht bij Groei in je Werk! Ook als u ondersteuning wilt bij het opstellen van een BPV-plan of andere beleidsdocumenten die betrekking hebben op het Leren & Ontwikkelen binnen uw organisatie, denken wij graag met u mee.  Groei in je Werk! beschikt over medewerkers die de opleiding Praktijkopleider in de Gezondheidszorg en Welzijn hebben gevolgd en u dus een passend advies kunnen bieden.

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met u op!

Investering

Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

home-wat is groei in je werk

Benieuwd of het klikt en of we een samenwerking aan kunnen gaan?

Neem contact op met ons op!
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up