Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Mijn Keurmerk (KIWA)

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden.

Groei in je Werk! faciliteert de ZZP'er in de Zorg bij alles wat jij nodig hebt om op professionele wijze en met hoge kwaliteit zorg te leveren en een gezonde onderneming te hebben. Super blij zijn wij dan ook met de samenwerking met het KIWA keurmerk. Groei in je Werk! en Mijn Keurmerk slaan de handen ineen en helpen jou als ZZP'er in de Zorg te helpen bij het behalen van dit keurmerk. Dit biedt Groei in je Werk! aan in de vorm van een servicepakket. Benieuwd naar wat het servicepakket inhoudt? Lees dat hier.

 

Zzp’ers in de zorg krijgen steeds meer te maken met allerlei regels die er binnen het vakgebied gelden en dat levert vaak extra administratief werk op. MijnKeurmerk is er op gericht, op basis van wet- en regelgeving, kwaliteit en ondernemerschap, dat de zzp’er in het digitale dossier bewijzen toe kan voegen zodat men kan aantonen aan de specifieke eisen te voldoen.

Hierbij alle voordelen op een rijtje voor u als ZZP'er in de zorg:

  • Een centrale plek waar alle zorgrelevante documenten zijn opgeslagen;
  • U kunt derde partijen toegang verlenen tot de documenten in uw dossier;
  • Uw documenten zijn up-to-date conform wet- en regelgeving en geldigheid;
  • U wordt gecertificeerd en krijgt een vermelding in het Keurmerkregister;
  • Jaarlijkse audit waarbij wij de documenten (opnieuw) beoordelen;
  • Opdrachtgevers kunnen uw certificering in het keurmerkregister controleren;
  • Jaarlijkse controle van uw dossier door Kiwa MijnKeurmerk als onafhankelijke derde partij.

Vanuit MijnKeurmerk voeren wij jaarlijks een audit uit om te borgen dat u nog steeds aan alle eisen van het keurmerk voldoet. De borging zorgt er ook voor dat alle documenten hun geldigheid hebben en hiermee het dossier up-to-date is. Voor de beoordeling van documenten krijgt u per email de bevestiging dat het document goedgekeurd is. Dit lijkt erg veel maar is erg prettig hiermee kunnen wij per documenten aangeven of het voldoet of niet voldoet en een gegronde reden toevoegen in de mail.

Onlangs hebben wij het keurmerk opgedeeld in wet- en regelgeving en hiermee is het nog meer toegespitst op de diensten die u als ZZP’er in de zorg aanbiedt.

Vaak krijgen wij de vraag of de cliëntenenquete echt nodig is en wat de relevantie is van dit bewijsstuk. Middels de cliëntenenquetes worden de cliënttevredenheid beoordeeld. Dit is voor het keurmerk en het leveren van uw diensten van belang en hiermee kunt u zich uiteraard onderscheiden ten aanzien van andere ZZP’ers in de zorg. Uiteraard begrijpen wij als MijnKeurmerk dat sommige cliënten het niet zelfstandig kunnen invullen en kunnen wij samen met u kijken of u recht heeft op vrijstelling.

Naast de online beoordeling is MijnKeurmerk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en helpen wij u graag verder. Bent u overdag druk en is telefonisch contact lastig ? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnkeurmerkn.l  en zullen wij zorgdragen voor een spoedig afhandeling.

 

 

 

 

 

Word lid van het netwerk van Groei in je Werk!

Kom in contact met andere ZZP’ers in de Zorg,  bezoek netwerkavonden, woon waardevolle masterclasses bij en  heb toegang tot jouw eigen online leermanagementsysteem!
Ja, Ik wil lid worden
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up