Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Nursestation

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden.

Groei in je Werk! staat voor verbinding en heeft hier een mooie samenwerkingspartner gevonden in Nursestation. Lees hieronder waarom!

 

‘Nursestation is een informeel platform voor en door professionals uit de zorg. Dat zijn verpleegkundigen en verzorgenden met ervaring in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg, de GGZ, de thuiszorg, ouderenzorg, hospices en alles daar tussenin. Breder kun je het eigenlijk niet vinden.

 

Als zorgverlener heb je niet zomaar een baan. Doordat je zo intensief met mensen werkt, maak je de meest intieme momenten van heel dichtbij mee. Je ziet liefde, maar ook verdriet, opluchting, onbegrip… Dat doet iets met je. Het maakt indruk op je, laat je lachen, zet je aan het denken. Op Nursestation vertellen we deze verhalen, zodat je er niet alleen voor staat. Jij zorgt voor anderen, maar wij zorgen voor jou.

 

Op Nursestation delen we graag vakverhalen met jou, die herkenning en emotie oproepen. Binnen het thema Lifestyle vind je alles voor jouw leven naast je werk. Onder Verdieping kan je terecht voor al jouw vragen over vakkennis, loopbaanontwikkeling en advies. Tot slot hopen we je met het thema Inspiratie te verbazen, motiveren en amuseren. Wil jij hieraan meewerken? Het is mogelijk om je eigen verhalen te delen als blogger.’

 

Word lid van het netwerk van Groei in je Werk!

Kom in contact met andere ZZP’ers in de Zorg,  bezoek netwerkavonden, woon waardevolle masterclasses bij en  heb toegang tot jouw eigen online leermanagementsysteem!
Ja, Ik wil lid worden
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up