Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Online programma's

Groei in je Werk! biedt zelfgemaakt online programma’s aan voor de ZZP’er in de Zorg

Actuele online programma’s op eigen tempo

De online programma’s zijn actueel en dienen als geschikte aanvulling voor jou en hoe jij succesvol ZZP'er in de Zorg kan worden. De online programma’s kan je op eigen tempo volgen en blijven ook voor jou beschikbaar.

De online programma’s bestaan uit video’s, E-books en digitale werkboeken. Als je een online programma koopt, krijg je een inlogcode voor jouw persoonlijke leeromgeving. In deze leeromgeving kan je jouw voortgang van het online programma bijhouden.
trainingenvoordezorg-trainingenindezorg-scholingenindezorg-zorgscholing-zorgtraining-goedkopezorgtraining-bijscholenindezorg

Waarom kiezen voor een online programma?

op maat

Actueel

De online programma's zijn gebaseerd op actuele informatie.
eigen leeromgeving

Eigen leeromgeving

Bij aanmelding ontvang je een inlog van je eigen leeromgeving. In deze omgeving kan je het online programma volgen.
eigen tempo

In eigen tempo

Jij bent in charge! Het tempo van de begeleiding kan je zelf bepalen.
ervaring

Altijd beschikbaar

Na afronding van het online programma blijf je toegang houden tot de online leeromgeving.

Welke online programma's biedt Groei in je Werk! aan?

Van A tot ZZP’er in de Zorg

Dit online programma is door Groei in je Werk! ontwikkeld en bevat alle tools om snel aan de slag te kunnen en succesvol ZZP'er in de Zorg te worden. Aan het eind van het programma is heb je voor jezelf concreet waar jij als ZZP’er in de Zorg voor wilt gaan en heb je een eigen ondernemingsplan geschreven.

In het programma van A tot ZZP’er in de Zorg worden alle aspecten waarmee je te maken krijgt besproken en behandeld. Het programma bestaat uit E-books met bijhorende werkboeken, video’s maar ook persoonlijke begeleiding. Aan het eind van het programma heb je ook een ondernemingsplan geschreven die je meteen in de praktijk kan gaan uitwerken. Het programma rond je binnen 11 weken af. 


Ik wil meer informatie
trainingenvoordezorg-trainingenindezorg-scholingenindezorg-zorgscholing-zorgtraining-goedkopezorgtraining-bijscholenindezorg
trainingenvoordezorg-trainingenindezorg-scholingenindezorg-zorgscholing-zorgtraining-goedkopezorgtraining-bijscholenindezorg

Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg

De Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (Wkkgz) is op 1 januari 2016 in gegaan. Als je ZZP'er in de Zorg wilt worden hoor je aan de Wkkgz te voldoen. Hoe voldoe je aan deze wet? Wat heb je hiervoor nodig? Hoe moet je een cliëntdossier vormgeven en hoe ga je om met klachten en incidenten?

Stap voor stap leidt het online programma jou door de Wkkgz. Het online programma bestaat uit video's en praktische opdrachten. Deze opdrachten zullen helpen bij het vormgeven van de Wkkgz in jouw onderneming. Daarnaast ontvang je ook een hand-out met waardevolle informatie over Wkkgz. Deze hand-out kan je gebruiken als naslagwerk.
Ik wil meer informatie

Wat andere zeggen over ons...

 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Jo-Vienna deelt graag haar opgedane ervaringen middels webinars georganiseerd voor personen die overwegen om als zzp-er aan de slag te gaan en startende zzp ondernemers. Tevens moedigt Jo-Vienna collega’s binnen de zorgsector aan actief deel te nemen aan scholingen en congressen. "
  Melissa
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Starten als ZZP’er in de Zorg was mij een hele uitdaging. Het online programma van A tot ZZP’er in de Zorg, heeft mij goede tips gegeven om met een gerust gevoel te starten met mijn werkzaamheden als ZZP’er in de Zorg. "
  Sandra
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "De online programma’s zijn actueel en zeer eenvoudig te volgen. Absoluut een aanrader!"
  Nicole
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up