Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Van A tot ZZP’er in de Zorg

Het meest complete online programma voor jou als startende ZZP’er in de Zorg.

Wat is het doel?

Doel van het programma is om op een bewuste manier aan de slag te kunnen gaan als ZZP’er in de Zorg. Dit doel wordt behaald door in de 11 modules alle facetten van het ondernemerschap in de zorg te behandelen en toe te passen op jezelf. 

De modules zijn erg persoonlijk opgezet, zodat je ook dicht bij jezelf blijft en zelfs meer van jezelf gaat leren als persoon, professional en als ondernemer in de zorg.

Het online programma van A tot ZZP'er in de Zorg is weer beschikbaar vanaf januari 2022!
Bekijk de training
wat is het doel
samen sta je sterk

Samen sta je sterk!

Een groot deel voer je zelfstandig uit met behulp van de video’s, E-books en digitale werkboeken maar het programma bestaat ook uit coaching. Tijdens het programma heb je de mogelijkheid om 3x een coachcall in te plannen. De coachcalls hebben betrekking op de onderwerpen die jij in het online programma hebt doorgelopen.

Ook na afronding staat Groei in je Werk! voor je klaar. Je kan ons altijd benaderen bij snelle vragen of als je advies nodig hebt.

Ook is het mogelijk om na afronding van het online programma het traject individuele begeleiding in te plannen.

Eenmalige investering € 495 excl. BTW

Bekijk de training

Het programma van A tot ZZP’er in de Zorg bestaat uit 11 modules.

Elk module bestaat uit een video, een E-book en een digitaal werkboek.
Het programma kan je op eigen tempo doorlopen en duurt minimaal 11 weken. Binnen 3 maanden kan je alles leren over het succesvol  ZZP'er worden in de Zorg en een gezonde onderneming opzetten.

Als je het programma hebt gekocht, heb je onbeperkt toegang tot de online academie. Dit houdt dus in, dat je niet verplicht bent om het programma binnen 11 weken af te ronden. Hier is bewust voor gekozen, om diegene die er wat meer tijd aan willen besteden, ook deze mogelijkheid hebben.
Bekijk de training
het programma
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Jo-Vienna is een bevlogen collega en staat altijd voor anderen klaar. Geen vraag is voor haar teveel en ze deelt haar kennis graag met haar collega’s."
  Ilona
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Ik heb persoonlijk ervaring opgedaan met de begeleiding in het thuiszorgwezen als beginnend wijkverpleegkundige. Ik heb Jo-Vienna leren kennen als een ijverige, hulpvaardige, analytische en grensverleggende maar bescheiden collega. Ondanks de vele ervaringen die Jo-Vienna als beroepsbeoefenaar heeft opgedaan, blijft zij zich profileren, dat siert haar enorm!"
  Melissa
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Jo-Vienna is duidelijk een zorgmens met een sterk ondernemend vermogen. Ze is erg gedreven in haar vak. Het is al snel duidelijk dat kwaliteit erg hoog bij haar in het vaandel staat. Ze is erg flexibel, denkt graag met je mee en komt vaak met nieuwe inzichten. "
  Robin

Wat ga je leren in het online programma?

1-gijw-symbol

Wie en wat ben jij als ZZP’er in de Zorg?

In deze module gaan we in op wat jouw drijfveren zijn om ZZP’er in de Zorg te worden en wat precies jouw werkzaamheden zullen zijn.
2-gijw-symbol

Doelstellingen

Wat wil je bereiken? Voor je start als ZZP’er in de Zorg, moet je helder hebben wat je wilt bereiken. In module 2 ga je aan de slag met het stellen van jouw doelen.
3-gijw-symbol

Missie & visie

In module 3 ga je aan de slag met het formuleren van jouw eigen missie en visie, passend bij jouw als persoon maar ook als ZZP’er in de Zorg.
4-gijw-symbol

Je eerste stappen als ZZP’er in de Zorg

In module 4 gaan we de verdieping in en wordt je geholpen bij de volgende stappen die je moet ondernemen. Denk aan het afsluiten van je verzekeringen, inschrijving KvK en je boekhouding.
5-gijw-symbol

Belastingdienst en pensioen

2 belangrijke onderwerpen waar je voor je start als ZZP’er in de Zorg zeker bij stil moet staan. Waar moet je aan denken en wat moet je absoluut niet vergeten. Daar ga in je deze module dieper op in.
6-gijw-symbol

Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg

Deze wet is op 1 januari 2016 in gegaan en van toepassing op alle solistische zorgverleners. In deze module gaan we in op wat deze wet voor jou inhoud als ZZP’er in de Zorg en hoe je hier aan kan voldoen.
7-gijw-symbol

Wet AVG

Als ZZP’er in de Zorg krijg je te maken met veel persoonsgegevens. Je dient volgens de Wet AVG op juiste wijze met deze gegevens om te gaan. In module 7 krijg je hier de juiste tips voor.
8-gijw-symbol

Zichtbaarheid

Als ZZP’er in de Zorg moet je zelf op zoek naar de juiste opdrachtgevers. Hoe vind je de juiste opdrachtgevers en hoe komen ze bij jou terecht. In deze module krijg je de juiste tools om zichtbaar te worden.
9-gijw-symbol

Profileren als ondernemer in de zorg

De keuze om ZZP’er in de Zorg te worden, houd ook in dat je ondernemer wordt. Het ondernemen is niet voor iedereen weggelegd maar kan je zeker leren. In deze module ga je leren hoe!
10-gijw-symbol

Welke risico’s loop je als ZZP’er in de Zorg?

Bij het ondernemen horen ook risico’s. In module 10 ga je je verdiepen in de risico’s die je loopt als ZZP’er in de Zorg en hoe je deze risico’s kan waarborgen.
11-gijw-symbol

Overige praktische zaken

De puntjes op de i worden in de laatste module behandelt en doorgenomen.
12-gijw-symbol

Een compleet businessplan!

Tijdens het online programma werk je stap voor stap een businessplan uit. Met dit businessplan heb je direct een goede basis gelegd voor je komende jaren als ZZP’er in de Zorg.
Ja, ik wil mij inschrijven

Dit online programma is voor jou als:

 • Je wilt gaan voor het leveren van zorg vanuit je hart en vanuit kwaliteit.
 • Je wilt gaan voor het leveren van zorg zoals hoe jij dat voor ogen hebt.
 • Je wilt gaan profileren als een echte ondernemer.
 • Jij het verschil wilt maken als ZZP’er in de Zorg.
 • Je echt wilt investeren in jezelf en je onderneming.

Schrijf je vandaag nog in voor het online programma van A tot ZZP’er in de Zorg

Het programma kan je op eigen tempo doorlopen en duurt minimaal 11 weken. Binnen 3 maanden kan je  alles leren over het ZZP-schap en een gezonde onderneming opzetten.
Ja, Ik wil toegang tot de training
Eenmalige investering €495 exclusief BTW
De kosten kan je als zakelijke kosten binnen je boekhouding opvoeren en zijn fiscaal aftrekbaar.

Veel gestelde vragen

Hoe lang kan ik het online programma volgen?

Het programma duurt 11 weken. Bij de start van het programma zal je gedurende 11 weken op een vaste dag een nieuwe module ontvangen. Je bent niet verplicht het programma in 11 weken af te ronden. Dit kan je zelf bepalen. Het gehele programma blijft onbeperkt lang voor jou toegankelijk. Je hebt geen toegang meer tot de online academie als jij zelf schriftelijk jouw account opzegt. 

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is vooral gericht op de startende ZZP’er in de Zorg. Mocht je al enige tijd bezig zijn, maar heb je nog niet helemaal concreet welke weg je moet bewandelen? Ook dan is het programma zeer geschikt voor jou. Ben je al een stuk verder als ZZP’er in de Zorg, maar loop je tegen concrete vraagstukken aan of wil je sparren met een coach? Dan is de individuele begeleiding voor de ZZP’er in de Zorg wat voor jou! Meer informatie over de individuele begeleiding voor de ZZP’er in de Zorg vind je op de website.

Beschik ik na de cursus over voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan?

Zeker, omdat in dit programma alle onderwerpen aan bod komen waar jij als ZZP’er in de Zorg kennis van moet hebben, biedt dit programma jou alle handvatten aan om een goede start als ZZP’er in de Zorg te kunnen maken.

Wat als ik het programma niet waardevol vind?

Op de website vind je een aantal gratis documenten om te downloaden. Een aantal van deze documenten komen ook terug in het online programma en kan je een beeld krijgen van wat je kan verwachten van het online programma. Uiteraard gaan we in het online programma vooral de diepte in, dus wordt het alleen maar waardevoller.

Is de online leeromgeving van het programma hetzelfde als de online omgeving van het lidmaatschap van Groei in je Werk!?

Nee, de online programma’s worden in een aparte online omgeving gemaakt en geplaatst. Het is niet hetzelfde als het online ledenpagina van Groei in je Werk!
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up