Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Over Groei in je werk!

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden. Wij bieden naast ons unieke lidmaatschap ook actuele trainingen voor zorgprofessionals.

Groei in je Werk! helpt bij jouw eigen ontwikkeling!

Groei in je Werk! is hét onafhankelijke platform die jou als zorgverlener helpt bij jouw eigen ontwikkeling en het worden van ZZP'er in de Zorg.

Een nieuwe wereld. Je bent overtuigd van je eigen kunnen en professionaliteit maar je hebt het gevoel dat je opnieuw moet beginnen. Een nieuw netwerk opbouwen, geen vaste collega’s meer om je heen, zelf op zoek gaan naar nieuwe opdrachten. 

Je hebt net de keuze gemaakt om ZZP’er in de Zorg te worden, je bent al enige tijd werkzaam als ZZP’er in de Zorg of je overweegt deze keuze nu te maken. De vrijheid om jouw eigen rooster te kunnen bepalen en het uitvoeren van je werkzaamheden op jouw manier vind je erg belangrijk, maar een plek om met andere zorgverleners samen te komen en ervaringen te delen, spreekt je ook aan, maar... hoe vind je ze?

Als zorgverlener is het erg belangrijk om bevoegd en bekwaam te blijven in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en om je kennis up-to-date te houden over bijvoorbeeld verschillende ziektebeelden. 

Door heel Nederland worden er talloze e-learnings en vaardigheidslessen aangeboden. Maar... welke zijn goed? Waar zijn de reacties positief? Door middel van onderzoek en vragen te stellen aan andere zorgverleners die al ervaring hebben met een organisatie probeer je hier achter te komen. Het is dus vaak een hele zoektocht voordat je een geschikte scholing hebt gevonden.

Je wilt graag een KIWA of HKZ keurmerk halen, maar je hebt nog geen idee hoe. Je vraagt jezelf af hoe je kan deelnemen aan intervisie en hoe je kan voldoen aan de Wkkgz, maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen…
trainingenvoordezorg-trainingenindezorg-scholingenindezorg-zorgscholing-zorgtraining-goedkopezorgtraining-bijscholenindezorg
trainingenvoordezorg-trainingenindezorg-scholingenindezorg-zorgscholing-zorgtraining-goedkopezorgtraining-bijscholenindezorg

Hoe handig zou het zijn als dit alles op 1 plek te vinden is?

Groei in je Werk! is opgericht met als doel de kwaliteit van de ZZP’er in de Zorg nog meer te bevorderen en hierdoor het verschil te kunnen maken op de werkvloer. Er gaan veel verhalen rond over de ZZP’er in de zorg. Deze verhalen zijn vaak hartstikke positief maar helaas ook soms negatief. Groei in je Werk! wilt de negativiteit rondom de ZZP’er in de Zorg verminderen door (startende) ZZP’ers in de Zorg te helpen bij het ondernemen, zodat jij als ZZP’er in de Zorg een goede basis heb om mee te starten of om je onderneming verder voort te zetten.

Bij Groei in je Werk! gaan we uit van de kracht, deskundigheid, passie en ervaring van de zorgverlener. Hier proberen wij zoveel mogelijk op aan te sluiten met onze Trainingen voor de Zorg en Zorgscholingen. Als ZZP’er in de Zorg werk je solistisch maar samen sta je sterker! Met elkaar moeten we onze positie versterken.  Zorgen doen we samen!  Uit die gedachte is Groei in je Werk! ontstaan en geloven wij sterk in.

Wat is Groei in je Werk!?

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden en om de kwaliteit van de ZZP’er in de zorg nog meer te bevorderen en hierdoor het verschil te kunnen maken op de werkvloer. Om het voor jou als zelfstandige ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Groei in je Werk! een uitgebreid aanbod van diensten aan. 

De trainingen voor de ZZP’er in de Zorg is hier een onderdeel van. Daarnaast biedt Groei in je Werk! online en fysieke scholingen aan voor elke zorgverlener. Denk aan het oefenen van je verpleegtechnische handelingen of een scholing over het rapporteren in de zorg en tientallen e-learnings. Alle scholingen zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN.
over-gijw3

Waar kan Groei in je Werk! jou bij helpen?

De overstap van loondienst naar het zelfstandig ondernemen kan moeizaam gaan. Je bent van de een op de andere dag geen werknemer meer, maar een ondernemer! Ze zeggen wel eens dat ondernemen in je moet zitten, maar wij zijn er echt van overtuigd dat je ondernemen ook kan leren! Met de Zorgtrainingen, Zorgscholingen, Informatiebijeenkomsten en E-learnings voor de ZZP’er in de Zorg kunnen wij jou daarbij helpen.

De begeleiding kan 1 op 1, in een groep of incompany gegeven worden. Voordat we starten vind er een kennismakingsgesprek plaats zodat het trainingstraject op maat wordt gemaakt. Na het trainingstraject beheers je een goede basis om een gezonde onderneming voort te zetten.

Naast de Zorgtrainingen voor de ZZP’er in de Zorg, kunnen wij jou helpen bij het vergroten van je netwerk en zorgen dat je in contact komt met andere ZZP’ers in de zorg.
Ook ondersteunen wij jou bij het bevorderen van je professionaliteit en het up-to-date houden van de juiste kennis binnen jouw vakgebied als ZZP'er in de Zorg.
Symbol-goud-GIJW

Wat biedt Groei in je Werk! aan?

Bevorder je eigen professionaliteit en laat systematisch zien dat je actief bezig bent met het evalueren en verbeteren van je zorgverlening door deel te nemen aan intervisie bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn ook verplicht voor het behalen van je KIWA of HKZ keurmerk. Tijdens de intervisiebijeenkomsten ben je in de gelegenheid om op een veilige manier om een casus in te brengen en deze te bespreken met behulp van de incidentmethode. De groep bestaat uit maximaal 10 mensen en de bijeenkomst duurt 2 uur. 

Kom in contact met ZZP’ers in de Zorg vanuit heel Nederland en breid je eigen netwerk uit tijdens de netwerk- en borrelavonden die worden georganiseerd door Groei in je Werk!. Neem deel aan masterclasses met actuele onderwerpen over de gezondheidszorg en het ondernemerschap. 

Bekwaam blijven in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en beschikken over de meest relevante evidence based informatie? E-learnings volgen op jouw eigen tempo en geaccrediteerde Zorgtrainingen en Zorgscholingen volgen? Dan ben je bij Groei in je Werk! op het juiste adres!

Groei in je Werk! biedt jou een volledig online leermanagementsysteem aan. In het leermanagementsysteem kan je jouw eigen leerproces bijhouden en E-learnings volgen. Hierdoor hoef je als ZZP’er in de Zorg niet meer op zoek te gaan naar geschikte E-learnings of Trainingen voor de Zorg. Groei in je Werk! biedt dit namelijk op 1 plek aan. Hoe handig is dat!

Mocht je behoefte hebben aan coaching bij de bedrijfsvoering van jouw eigen onderneming? Dan kan je vanuit Groei in je Werk! begeleidt worden. Samen met jou wordt er een coachingstraject opgesteld. Dit traject zal jou als ZZP’er in de Zorg helpen om met een goed gevoel te kunnen ondernemen en zorg te kunnen leveren vanuit je hart en kwaliteit. 

Benieuwd of het lidmaatschap van Groei in je Werk! wat voor jou is? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens kennismakingsgesprek kan je al vragen stellen die te maken hebben met jouw werkzaamheden als ZZP’er in de Zorg en hoe ook jij succesvol ZZP'er in de Zorg kan worden.

Enthousiast geworden?

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Groei in je Werk!? Meld je dan aan voor onze twee wekelijkse nieuwsbrief!
Nieuwsbrief
Kenningsmakingsgesprek

Meld je aan voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek!

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op.
kennismakingsgesprek formulier
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up