Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Docenten

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden

Mijn naam is Jo-Vienna Heije. Ik begeleid voor Groei in je Werk! (startende) ZZP’ers in de Zorg bij het realiseren van hun droom. Namelijk het zelfstandig leveren van zorg vanuit hun hart en vanuit kwaliteit en het professionaliseren van hun werkzaamheden als zorgverlener. Daarnaast probeer ik ook mijn kennis te delen door online programma’s te maken voor Groei in je Werk!.

Wat is mijn ervaring in de zorg?

Ik heb lange tijd in loondienst gewerkt, maar de laatste jaren als ZZP’er in de Zorg. Ik ben voornamelijk werkzaam geweest in de extramurale setting als wijkverpleegkundige en praktijkopleider. Tijdens mijn werkzaamheden als wijkverpleegkundige was ik aansprakelijk voor de zorg voor en rondom de cliënt. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het bevorderen van de eigen regie stond bij mij voorop. Als praktijkopleider heb ik tientallen leerlingen begeleid tijdens hun eigen opleiding tot Verzorgende IG of MBO/HBO Verpleegkundige.
Jo-Vienna-3
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Jo-Vienna is een bevlogen collega en staat altijd voor anderen klaar. Geen vraag is voor haar teveel en ze deelt haar kennis graag met haar collega’s."
  Ilona
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Ik heb persoonlijk ervaring opgedaan met de begeleiding in het thuiszorgwezen als beginnend wijkverpleegkundige. Ik heb Jo-Vienna leren kennen als een ijverige, hulpvaardige, analytische en grensverleggende maar bescheiden collega. Ondanks de vele ervaringen die Jo-Vienna als beroepsbeoefenaar heeft opgedaan, blijft zij zich profileren, dat siert haar enorm!"
  Melissa
 • Symbol-GIJW-gold-small
  "Jo-Vienna is duidelijk een zorgmens met een sterk ondernemend vermogen. Ze is erg gedreven in haar vak. Het is al snel duidelijk dat kwaliteit erg hoog bij haar in het vaandel staat. Ze is erg flexibel, denkt graag met je mee en komt vaak met nieuwe inzichten. "
  Robin
jo-vienna-2

Waarom de keuze om als ZZP’er in de Zorg te gaan werken?

De keuze om ZZP’er te worden, was niet makkelijk voor mij. Ik gaf veel zekerheid uit handen en daarnaast was mijn partner ook net begonnen met een eigen onderneming. We hadden beiden dus geen zekerheid van inkomsten. Wat voor mij de grootste duw was in de richting om als ZZP’er te werken was de professionele en persoonlijke ontwikkeling die ik kon gaan doormaken.

Ik heb met veel plezier in loondienst gewerkt, maar ik raakte in een sleur. Ik wilde meer, meer met mijn talenten doen en uit mijzelf halen omdat ik wist dat het in mij zat.  Ik had uitdaging, diversiteit en afwisseling nodig en die heb ik nu als ondernemer in de zorg.

Als startende zelfstandige ondernemer was het voor mij erg zoeken in de wereld van regel- en wetgeving. Door middel van vallen en opstaan heb ik een hoop kunnen leren. Mijn hoogte- en dieptepunten wil ik graag met anderen delen. Dit om te voorkomen dat zij dezelfde fouten maken of niet weten waar zij moeten beginnen.
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up