Groei-in-je-werk-logo
Groei-in-je-werk-logo
Ja, Ik wil lid worden

Missie en visie

Groei in je Werk! is opgericht om ZZP’ers in de Zorg met elkaar te verbinden.

Missie

Groei in je Werk! is een netwerk voor en door de ZZP’er in de Zorg. Bij Groei in je Werk! gaan we er van uit dat alle aangesloten zorgverleners gaan voor het leveren van zorg vanuit kwaliteit en vanuit hun hart. Groei in je Werk! is het onafhankelijke platform voor de ZZP’er in de Zorg. Wij ondersteunen de ZZP’er in de Zorg bij het professionaliseren van hun werkzaamheden en het kunnen profileren als een echte ondernemer. Dit doen wij door de ZZP’er in de Zorg begeleiding op maat aan te bieden, bij te dragen aan hun eigen leerontwikkeling, in contact te laten komen met andere ZZP’ers in de Zorg, een veilige omgeving te creëeren waarin ze vragen durven te stellen en een plek waar ze zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kunnen ontwikkelen.

Visie

Ons doel is om de ZZP’er in de zorg een positieve positie te geven in de maatschappij en gezondheidszorg. Dit doen wij door de professionaliteit van de ZZP’er in de Zorg te bevorderen en hen te ondersteunen in het profileren als ondernemer. Daarnaast staat de ZZP’er in de Zorg bekend als hoog gekwalificeerde zorgprofessional die gaat en staat voor het leveren van zorg vanuit kwaliteit en vanuit hun hart.

Word lid van het netwerk van Groei in je Werk!

Kom in contact met andere ZZP’ers in de Zorg,  bezoek netwerkavonden, woon waardevolle masterclasses bij en  heb toegang tot jouw eigen online leermanagementsysteem!
Ja, Ik wil lid worden
© 2024 Groei in je werk!
Website door: Yellowseed.nl
crossmenuchevron-up